Mar 1, 2012

Messi Hat-trick

Leo Messi scored a hat-trick at the match that confronted the teams of Argentina and Switzerland on Wednesday (02.29.12) that was played in the city of Bern. Argentina won to a very defensive Switzerland. Messi's first goal came from the combination  with Sergio Kun Aguero in the 19th minute. In the 49th minute Switzerland balanced the score thanks to his player Shaqiri. Again Leo Messi (minute 88)  in another combination with Aguero got the 2-1. The last goal that Messi made was a penalty (minute 92), and the final score would be 3-1.

Hat-trick de Messi

Leo Messi ha marcado un hat-trick en el encuentro que ha enfrentado a las selecciones de Argentina y Suiza este miércoles (30/02/12) y disputado en la ciudad de Berna.
Argentina venció con facilidad a una Suiza muy defensiva.
El primer gol de Messi surgió de la combinación con Sergio Kun Aguero en el minuto 19 de partido.
En el minuto 49 Suiza consiguió empatar el encuentro gracias a su jugador Shaqiri.
Nuevamente Leo Messi en otra combinación con Aguero consiguión el 2-1 para Argentina.
En el minuto 90 y de penalti Messi hizo el definitivo 3-1.